
از چه ابزارهای تحقیق کلمات کلیدیای استفاده کنیم؟
ابزارهای گوناگونی در زمینه تحقیق کلمات کلیدی یا keyword Researching وجود دارد که هر کدام مزایا و معایب خود را دارند، در ادامه به بررسی این ابزارها خواهیم پرداخت و مهمترین و بهترینشان را بررسی خواهیم کرد:
-
Google Alert
گوگل الرت google alert به شما کمک میکند تا بفهمید چه محتواهای جدیدی متناسب با کلید واژه شما تولید شدهاند، تا از صنعت و رقبا عقب نیفتید. در این نرم افزار با وارد ساختن کلمه کلیدی و انجام تنظیمات میتوانید از محتواهایی مربوط به محتوای شما که در وب منتشر شده است، با خبر شوید. خوبی این نرم افزار این است که میتوانید از تنظیمات آن استفاده کنید. برای مثال میتوانید زبان محتواهایی که قرار است از آن باخبر شوید و منطقهای را که آن محتوا در آن منتشر شده است. مشخص نمایید. مهمترین مزیت این ابزار رایگان بودن آن است.
-
ابزار تحقیق کلمات Moz
وب سایت moz.com نه تنها برای تحقیق کلمات کلیدی مناسب است، بلکه در حوزه سایر خدمات بازاریابی دیجیتال و سئومارکتینگ نیز پیشتاز است. ابزار کلمات کلیدی ماز بسیار پرکاربرد است. شما در این ابزار با وارد ساختن یک کلمه کلیدی میتوانید از چند مورد باخبر شوید:
- میزان سختی رتبه گرفتن در کلمه وارد شده.
- وب سایتهایی رقیبی که به ازای آن کلمه رتبه گرفتند
- کلمات کلیدی پیشنهادی که میتوانید به آنها هم فکر کنید.
نرم افزار moz، نرم افزاری پولی است و برای ایرانیان شاید مناسب نباشد. اما این امکان وجود دارد که بتوانید اکانت 30 روزه آن را با قیمت مناسب بخرید. اگر هم credit card یا Visa Card مناسب و معتبر داشته باشید، با آن میتوانید از خدمات پریمیوم ماز به مدت 30 روز به شکل مجانی و رایگان استفاده کنید. عیب بزرگ ابزار ماز این است که ابزاری محلی یا Region based است. یعنی شما باید زبان و البته کشور مورد نظر خود را انتخاب کنید و بر اساس آن به شما اطلاعات داده میشود و به خاطر تحریم امکان بررسی وب سایتهای فارسی زبان وجود ندارد. بنابراین اطلاعاتی که به شما میدهد، ممکن است نا دقیق باشد.
-
KWFinder
شاید این ابزار بهترین ابزار تحقیق کلمات کلیدی باشد. این ابزار به شما امکان دقیقترین جستجوها را در زمینه کلمات کلیدی میدهد. با این ابزار میتوانید به همه یه چیز درباره کلمات کلیدی پی ببرید.
- Suggestions: شامل پیشنهادهایی است که تحت کلمه کلیدی نوشته شده به شما میدهد.
- Autocomplete: کلمات کلیدی ای را به شما نشان میدهد که گوگل خود با نوشتن کلمه کلیدی سرچ شده آن را به شما نمایش میدهد. برای مثال شما با نوشتن کلمه دانلود، گوگل به شکل خودکار پر جستجو شدهترین کلمات کلیدی مانند دانلود فیلم، دانلود سریال و یا دانلود بازی را نشان میدهد. در KWFinder امکان نمایش این کلمات وجود دارد.
- Questions: تحقیقات نشان میدهد مردم بیش از گذشته در گوگل سوال میپرسند. این ابزار سوالات مربوط به کلمات کلیدی سرچ شده را به شما نشان میدهد.
مهمترین عیب KWFinder گرانی آن است. اما اگر کسب و کار پرسودی دارید، میتوانید با پرداخت مبلغی حدود 120 هزار تومان به شکل ماهانه و یا یک میلیون و نیم تومان به شکل سالانه از این ابزار استفاده کنید. البته این ابزار امکان استفاده رایگان را هم با ایمیلهای مختلف دارد و شما میتوانید به مدت ده روز از این ابزار به شکل رایگان استفاده کنید که البته در این ده روز، هر روز فقط میتوانید 20 جستجو داشته باشید.
- SimilarWeb
Similarweb یکی از بهترین ابزارها در حوزه SEO و بازاریابی دیجیتال است. این ابزار امکانات گستردهای در حوزههای مختلف میدهد. اما ابزار Keyword Planner این ابزار به شما کمک خواهد کرد تا به خوبی بتوانید از ویژگیهای یک ابزار تحقیق کلمات کلیدی استفاده کنید. SimilarWeb نسبت به سایر ابزارها به صرفهتر است چرا که نسخه پریمیوم آن امکانات بیشتری به شما میدهد، در ثانی سرعکس ابزار ماز برای وب سایتهای فارسی زبان نیز مناسب است. شما میتوانید با داشتن کردیت کارت نیز از امکانات پریمیوم این ابزار به شکل رایگان در یک هفته استفاده کنید.