
12 نکته مهم در طراحی سایت برای کسب و کارهای کوچک
هر کسب و کاری نیازمند یک وب سایت مناسبت است. صفحهای بتواند کاربران را از مزایای محصولات و خدمات شما با خبر سازد، برای هر تجارتی ضروری است.
کسب و کارهای کوچک معمولا اهمیت توسعه وب سایت را دست کم میگیرند. این کار هزینه بر است، بخصوص این که شما باید با آژانسهای UI/UX دست و پنجه نرم کنید. اما نتیجه این کار قطعا ارزشش را دارد. در این پست شما با نکاتی آشنا میشوید که میتوانید با این نکات بهتر با طراحان سایت همکاری کنید و نتیجه بهتری بگیرید.
1) وب سایتی حرفهای بسازید
پلتفرمهای آنلاین زیادی مانند wix وجود دارند که به شما این امکان را میدهند تا به راحتی با قالبهای آماده وب سایتی رایگان و در دسترس طراحی کنید. همچنین شما میتوانید سفارش یک وب سایت را به یک فریلنسر بدهید. برای صاحبان کسب و کارها که با فضای کسب و کار آشنا نیستند، این اهمیت دارد که بدانند سپردن کار طراحی سایت به یک شرکت طراحی سایت معتبر حیاتی است.
درست است که سپردن کار طراحی سایت به شرکتهای طراحی سایت، گزینه گرانتری است، اما اغلب سرمایه گذاری سودمندی است، بخصوص اگر وب سایت شما بخواهد در فضای مجازی حضوری موثر داشته باشد. موسسات طراحی سایت، میتوانند به شما در ساختن یک وب سایت عالی با ویژگیهایی که نیاز دارید، کمک کنند. کدنگار نیز یکی از شرکتهای معتبر در حوزه طراحی سایت میباشد که به شما در طراحی این وب سایت میتواند کمک نماید.
2) از تصاویر خودتان استفاده کنید
همیشه از محتوای خودتان شامل، تصاویر، متنها و ویدیوهایی که خودتان ساختید استفاده کنید. این اولین قدم برای ساختن اعتماد است. حتی تصویر کارمندان و صاحب کسب و کار میتواند به وب سایت شما، اعتبار ببخشید و اعتماد سازی کند. ما در زمانهای زندگی میکنیم که روشهای شخصی سازی شده و منحصر بفرد، بسیار مورد توجه قرار میگیرد. داشتن کسب و کار کوچک به شما کمک میکند تا ارتباطی صمیمی با مشتریانتان داشته باشید. وب سایت شما یکی از بهترین ابزارها برای ساختن چنین ارتباط آنلاینی است.
3) محصولاتتان را نمایش دهید.
پستهای زیبا، همراه با تصاویر با کیفیت از محصولاتتان را منتشر سازید. اسلاید شویی از محصولات و خدماتتان از نماهای مختلف تنظیم کنید و در سایت خود قرار دهید. برای مثال، اگر یک شیرینی فروشی کوچک دارید، از کیکها و شیرینیها و دیگر محصولات غذایی خود عکس بگیرید و آنها را منتشر سازید. یکی از بهترین اقدامات این است که از مشتریانتان بخواهید تا نام شما را بر روی عکسهایی که از محصولاتتان میگیرند، تگ کنند و به آنها جایزه یا هدیه بدهید.
4) از یک فونت و یک پالت رنگی ساده استفاده کنید.
چند فوت ساده و یک پالت رنگی ساده بر اساس رنگهای سازمانی خود انتخاب کنید. ظاهر مینیمالیستی نه تنها به سایت شما ظاهری پاکیزه و فروتنانه میدهد، بلکه برای مشتریان شما ظاهری در دسترستر و قابل فهمتر است.
طراحی تک رنگی و رنگ ساده، باعث میشود تا مخاطبان شما حس کنند، سایت شما ارزش زیادی دارد و این باعث میشود تا حس حرفهایگری به مخاطبان شما القا شود.
برای اطلاعات بیشتر مقاله فضاهای سفید را بخوانید.
5) اطلاعات تماستان را فراموش نکنید.
کاربران شما باید فورا راههای تماس با شما را ببینند. پس سعی کنید در هدر و فوتر سایت اطلاعات مربوط به تماستان را بنویسید. مانند، آدرس محل فیزیکی، شماره تلفن، لینک شبکههای اجتماعی، ایمیل، ساعات باز بودن کسب و کار و...
6) برندی خاص طراحی کنید.
لوگوی خود را در هدر سایت قرار دهید. لوگوی شما باید به یاد ماندنی باشد و هر وقت کاربر آن را ببیند یاد شما و کسب و کارتان بیفتد. رنگ پالت و همچنین فونتی که شما استفاده میکنید باید با لحن صحبت شما در بردنتان یکی باشد. مطمئن شوید که همه چیز به خوبی پیش میرود و یک هارمونی خوب درست کنید.
7) ایدهها را اقتباس کنید و در پروژهتان پیاده سازی نمایید.
بزرگترین بخش موفقیت در طراحی سایت به روز بودن است، و تنها راه برای این که در مسیر ترندهای مدرن و نو حرکت کنید، این است که نگاه کنید بقیه چه میکنند. وب سایت رقبا را ببینید.
این بدین معنی نیست که باید از روی دستشان کپی کنید. اما، باید ایدههای نو را بگیرید و بر اساس آنها چیزهایی نو و جذاب بسازید.
8) همیشه تست کنید
در طراحی سایت، بسیار مرسوم است که اوب یک نمونه کوچک شده از محصول (وب سایت) را بسازید. این محصول کوچک باید بازنمایی از محصول نهایی شما باشد. این محصول همان چیزی است که باید به طراحان برسانید تا آن را تست کنند و بهبود ببخشند. اما، این میتواند مورد بهبود، تست و آزمایش قرار بگیرد. درست کردن مدل کوچک به شما کمک میکند تا بتوانید صرفه جویی کنید. برای مثال اول Front سایت را تست کند و بعد back آن را مورد ارزیابی قرار دهید.
9) طراحی ساده
شما باید سایتتان را از چیزهای اضافی به دور کنید. بخصوص برای کسب و کارهای کوچک وب سایت شما باید، تا جای ممکن ساده باشد. البته نه آنقدر ساده که کسل کننده لقب گیرد. اگر شما سایتتان را پر کنید از طراحیهای پیچیده و اطلاعات اضافی، دارید خوانایی وب سایت خود را پایین میآورید و نه چیز دیگری.
از طرف دیگر، پیامهای کوتاه و واضح به همراه طراحی های جذاب و اطلاعات ضروری از شما و خدماتتان نشان دهنده رفتاری حرفهای است. دنبال کردن چنین ترجبههایی به شما و مخاطبانتان کمک میکند تا تجربهای جذاب و منحصر به فرد داشته باشند. این موضوع همچنین کمک میکند تا وب سایت شما بهتر نفس بکشد.
10) محتوای Seo-Friendly تولید کنید
همان طو رکه گفته شد، فقط طراحی سایت کافی نیست تا توجه گوگل جذب شود. اگر گوگل نتواند سایت شما را پیدا کند، تقریبا وب سایت شما فایدهای نخواهد داشت. چرا که مردم نخواهند توانست تا سایت شما را ببینند.
بنابراین شما باید بر روی پایه SEO یا سئو وب سایت خود کار کنید. در وب سایت کدنگار مطالب مفیدی را درحوزه سئو میتوانید بیابید و ما به شما کمک خواهیم کرد.
11) سرعت سایت
اگر سایت دیر بالا بیاید، کاربران سریع دکمه Back را خواهند زد. برای همین وب سایت را تا جایی که میتوانید سریع کنید. از سرور مناسب استفاده کنید. تصاویر مناسب پیدا کنید و از ابزارهایی مانند GTmetrix استفاده کنید. در بهینه سازی وب سایت از هاست و سرور خود مطمئن شوید.
12) موبایل، موبایل و باز هم موبایل
شما باید بر روی user-friendly بودن صورت تمرکز کنید. معمولا مردم از موبایلشان برای گشت زدن در اینترنت استفاده میکنند. بنابراین شما هم باید مطمئن شوید تا طراحی وب سایتتان برای موبایل نیز بهینه است. البته این طراحی مناسب فقط نباید برای موبایل باشد و سایت شما باید در سایر پلتفرمها نیز به خوبی عمل نماید.
نتیجه
چه شما وب سایت را دارید بر خودتان بالا میآورید و چه وب سایت برای کسب کار شماست، این راهنماییها حتما به شما کمک خواهد کرد. کلید اساسی این است که بدایند کدام ایده برای وب سایت شما کار میکند و کدام کار نمیکند.