
7 روش برای افزایش ترافیک وب سایت
از راههای بینهایت افزایش وب سایت خسته شدهاید؟ نمیدانید کدام راه برای شما موثرتر است؟ خب شما تنها نیستید. ما در این مقاله سعی داریم تا لیستی از راههایی را معرفی کنیم که به کمک آن میتوانید ترافیک وب سایت خود را افزایش دهید. این راهها میتواند ترافیک وب سایت شما را تا 65 درصد افزایش دهد. پس با ما همراه باشید.
1.از عناوین مناسب برای بازاریابی استفاده کنید.
بدون شک، سئو یکی از بهترین راهها برای دست یابی به نتایج جذاب و طولانی مدت است. تا زمانی که شما در گوگل رتبه بالایی بگیرید، میتوانید ترافیک مناسبی به سمت سایتتان بکشانید. برای این کار شما باید درباره مواردی بنویسید که در آن سرچ صورت میگیرد. در اینجا دو روش دارد که به وسیله آن میتوانید از این قسمت بیشترین بهره را ببرید.
یک: کلمات کلیدی با سرچ بالا و با سختی رقابت کم را پیدا کنید.
میتوانید از ابزارهایی مانند Google Keyword Planner یا Ahref استفاده کنید. و با استفاده از این ابزارها بفهمید کدام یک از واژهها در حالی که تعداد جستجویشان بالاست، اما رقابت در آنها کم و ساده است.
در اینجا با فیلتر کردن میزان سختی و دشواری میتوانیم کلماتی را پیدا کنیم که میزان جستجوی شان بالا بوده و در عین حال سختی رقابت کمی دارند. سپس با این کلمات شروع به گسترش محتوای خود کنیم.
نکته مهم این است که پیدا کردن سختی کلید واژه یا همان Keyword Difficulty (KD) به ما فقط حسی خام از میزان سختی میدهد. شما باید تحلیل دقیق تری داشته باشید و سختی واقعی و در عین حال نیت جستجو را به خوبی پیدا کنید.
اما همینجا متوقف نشوید. موضوعاتی را پیدا کنید که ارزش کسب و کاری و تجاری بیشتری دارد (یعنی موضوعات، محتواها و عناوینی که باعث میشود که محتوای شما به کار مخاطب بیاید و یا به وسیله آن بتوانید محصولی را به فروش برسانید.)
در آخر ترافیک شاخص پوچی است. اگر ترافیکی که وارد وب سایت شما میشود تبدیل به درآمد نشود. آن ترافیک ارزشی نخواهد داشت.
دو: از محتواهای دیگران استفاده کنید.
محتواهای زیادی در گوگل درباره کلمه کلیدی ما وجود دارد. آن محتواها را ببینید و بر اساس آن یک صفحه مناسب برای خودتان بسازید. سرچ گوگل و ابزار Google Alert میتوانند به شکل رایگان به شما کمک کنند تا محتواهای خوبی برای وب سایت خود تولید کنید.
2. اشتراک گذاری و پروموت کردن مطالب
پروموت کردن محتوا در فضاهای آنلاین و مجازی جایی است که شما میتوانید از طریق آن مخاطبان زیادی جذب کنید. شما البته باید درنظر داشته باشید که این فضاها باید به کسب و کرا شما بیایند و فقط نباید از شبکههای اجتماعی معروف مانند اینستاگرام استفاده کنید. برای مثال دو شبکه کمتر معروف Linkedin و Pinterest میتوانند گزینههای مناسبی برای ما باشند.
سعی کنید از بازخوردهایی که در شبکههای اجتماعی میگیرید بفهمید که مطلب شما چقد مخاطب پسند است. همه شبکههای اجتماعی معیارهای خاص خود را دارند. فیسبوک تعداد لایکها، در اینستاگرام و لینکدین تعداد ایمپرشن و... . همچنین سعی کنید در گروههای مختلف این شبکهها فعال باشید و ارتباط خود را با مدیرگروههای شبکههای اجتماعی مثل ادمین تلگرام فعال نمایید.
3. پادکست تولید کنید.
44 درصد جمعیت آمریکا حداقل به یک پادکست گوش داده اند. پادکست فارسی هم روز به روز در حال رشد است. حتی پلتفرمهای ارائه و توزیع پادکست مانند پلتفرم ناملیک نیز وارد بازار شده است. برای همین پادکست تبدیل به یکی از داغترین فرمهای بازاریابی شده است.
اما ساختن پادکست کار پرمشقتی است. شما نیاز به ابزار مناسب، وسیله ادیت کردن، مهمان، مهارت و... دارید. و خب اگر منابع شما ناکافی است، شاید ایده خوبی نباشد که پادکست تولید کنید. اما خب ایدههای دیگری نیز وجود دارد. مثلا این که مهمان یکی از پادکستها شوید یا اگر بودجه دارید اسپانسر یکی از پادکستها شوید و با این روشها خودتان را تبلیغ کنید.
4. با سایر برندها ملاقات کنید.
برای بعضی کسب و کارها، برندهای غیر رقیبی وجود دارد که میتوانید با آنها همکاری داشته باشید. برای مثال با همکاری هم پادکست تولید کنید و یا محتواهایتان را برای جذب مخاطبان یکدیگر به اشتراک بگذارید. برای مثال اگر کسب و کارتان تغذیه و رژیم غذایی است. میتوانید با یک مجله سلامت همکاری داشته باشید و یک وبینار بسازید. و در وبینار خودتان را تبلیغ کنید.
همچنین محتواهای وبینار و پستهای پیرامون آن را میتوانید در شبکههای اجتماعی گوناگون مانند ویرگول، یوتوب و slideshare به اشتراک بگذارید.
5. محتواهای قدیمی را به روز کنید.
یکی از مهمترین الگوریتمهای گوگل الگوریتم Freshness است. این الگوریتم به تازگی محتوای شما و آپدیت بودن کمک خواهد کرد. توجه کنید به روز رسانی و تغییر برای گوگل خیلی مهم است. شما باید محتواهایی را که دیگر سبز نیستند، شناسایی کرده، آنها را به روز رسانی کنید و دوباره تغییر دهید.
همانطور که میبینید سئو این نیست که یک کاری را انجام دهید و دیگر به آن بر نگردید. حتی اگر شما برای کلمه کلیدی موردنظرتان رتبه خوبی میگیرید، رقبا ممکن است گوی سبقت را از شما بربایند و گوگل رتبه شما را کاهش دهد. شما باید تازگی محتوا و به روزبودن آن را برای سایت خود در نظر بگیرید.
برای پیدا کردن محتواهای قدیمی میتوانید یا از جدول محتوا و سیستم مدیریت محتوای خود استفاده کنید و یا از گوگل آنالیتیکس بهره بگیرید. در گوگل آنالیتیکس شما میتوانید با استفاده از ترافیک و کاهش ترافیکتان ببینید که دقیقا چه اتفاقی برای وب سایت شما دارد میافتد. سرچ کنسول هم ابزار مناسبی در این زمینه است.
برای اینکه بفهمید چرا رتبه شما کم است یا رتبه شما کم شده است به سایتهایی که به ازای کلمه کلیدی شما رتبه گرفتند نگاه کنید. ببینید آنها چه چیزی در صفحه خود دارند که شما ندارید. معمولا شما با تغییر محتوا، تغییر لینک، عوض کردن تاریخ و مواردی از این دست میتوانید به بهبود وب سایت خود کمک نمایید.
6. پستهای شبیه به هم را Merge کنید.
به دو لینک زیر نگاه کنید:
- Codnegar.com/blog/how-to-drive-traffic-to-your-website/
- Codnegar.com/blog/increase-website-traffic/
این دو لینک به دو پست جدا از هم هستند که به موضوع افزایش و روشهای افزایش ترافیک وب سایت اشاره میکنند. مشکل اینجاست که هر دو این پستها ترافیک چندانی چرا جذب نمی کنند. حالا یکی از کارها این است که این دو پست را با یک دیگر مخلوط کنیم. شما میتوانید با ابزارهایی مثل Redirect این دو پست را به یک پست بزرگتر و مناسبتر Merge کنید و با این تلفیق هم محتوایی قویتر و با تعداد کلمات بیشتر خواهید داشت و هم بازدیدتان بالاتر خواهد رفت و طبعا نتیجه بهتری در صفحه اول گوگل خواهید داشت.
7. رپورتاژ آگهی
نوشتن و تهیه رپورتاژ آگهی میتواند بسیار مناسب باشد. البته به شرط آن که رپورتاژ ما درست تعریف شده باشد. رپورتاژ کمک میکند تا متن شما در سایتهای پر بازدید دیده شود و افرادی که اهل خواندن متن هستند، رپورتاژ شما را مطالعه کنند. معمولا رپورتاژ شما باید به گونهای نوشته شود که فرد سریع بر روی لینکها کلیک کند. بخصوص رپورتاژ اگر به گونهای باشد که خریداران را جذب کند قطعا بهتر است. برای مثال اگر شما شرکتی هستید که کف پوش خودرو می فروشید. بهتر است رپورتاژی با موضوع "انواع کف پوشهای خودرو" یا روشهای "مراقبت از خودرو" تهیه و بعد بر اساس آن یک رپورتاژ بنویسید.